Kontakt
Vedoucí školní jídelny:
Markéta Malinová
Email:
jidelna@gfpvm.cz
Telefon:
+420 571 621 382, +420 739 043 159
Číslo účtu:
běžný účet: 2501022426/2010
Odhlašování obědů

Vždy jeden den dopředu do 12.00 hodin prostřednictvím webové či mobilní aplikace, terminálu před kanceláří vedoucí ŠJ nebo telefonicky 739 043 159 či e-mailem na adrese jidelna@gfpvm.cz. Neodhlášené obědy musí strávník zaplatit v plné výši, nejedná-li se o první den nepředvídané absence: 87,- Kč žáci do 15 let, 88,- Kč ostatní žáci a zaměstnanci školy, 92,- Kč ostatní strávníci.

Dokumenty
Název a typ souboru
Dokument PDF alergeny.pdf
Dokument PDF
271.71 kB
Dokument PDF Organizační pokyny ke stravování.pdf
Dokument PDF
143.45 kB
Dokument PDF Organizační pokyny ke stravování_2024.pdf
Dokument PDF
143.86 kB
Dokument PDF Chování strávníků ve školní jídelně.pdf
Dokument PDF
123.13 kB
Dokument PDF Přihláška ke stravovacím službám - cizí strávníci - od září 2022.pdf
Dokument PDF
128.38 kB
Dokument PDF Vnitřní řád ŠJ.pdf
Dokument PDF
146.84 kB
Dokument PDF Přihláška ke stravování.pdf
Dokument PDF
145.49 kB
Alergeny dle nařízení č. 1169/2011
Číslo alergenu Popis
1 Obiloviny obsahující lepek - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut, jejich hybridní odrůdy nebo výrobky z nich
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z vajec (vaječný lecithin)
4 Ryby a výrobky z nich
5 Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8 Skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořech, kešu, pekanové ořechy, para ořechy, ořech pistácie, makadamský ořech
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý o koncentraci nad 10 mg/kg a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich